A fordítás menete

Ókor – középkor – újkor...

A fordítás menete: kapcsolat és árak

Az esetek többségében eredményesen lehet dolgozni az iratról készült fénykép alapján is; a digitális fényképezőgépek többsége által használt JPEG formátum már 3-4 megapixeles felbontásnál jól nagyítható és csak néhány Mbyte méretű; ennél pedig jóval nagyobb méretű képek is küldhetőek a

fordito@latinforditas.com címre.

A fényképek alapján előzetes árajánlatot adunk; ezután lehetőség nyílik az irat sajátosságaiból adódó konkrét igények, lehetőségek tisztázására és határidő megbeszélésére.

Fontos:

A fordítást szakmai okokból szinte minden esetben csak a latin eredeti átírásával vállaljuk el. Ez teszi lehetővé minden munkánk esetleges külső szakmai ellenőrzését (levéltáros latinista szakember vagy paleográfus segítségével) és ez biztosítja fordításaink hitelességét: az így átadott szöveg minden további nélkül felhasználható kutatási és tudományos célra (szakdolgozat, publikáció) is.

Terjedelemtől függetlenül minden munkáért háromezer forintos alapdíjat számítunk fel, mely az ennél nagyobb összegű megrendelések árába beszámításra kerül. Ez érvényes a pár szavas, magyarról latinra való fordításokra is.